Συχνές Ερωτήσεις

Χρειάζομαι μια εκτίμηση από την εταιρεία μετακόμισης;

Η προσφορά είναι εντελώς δωρεάν και η λήψη εκτίμησης συσκευασίας ή προσφοράς μετακίνησης είναι απαραίτητη για να προσδιοριστεί τι περιλαμβάνει και το κόστος της μετακόμισης. Αυτό θα βοηθήσει επίσης την εταιρεία μετακόμισης να εκτιμήσει τον χώρο που θα καταλάβουν τα εμπορεύματά σας στο φορτηγό μετακόμισης ή στο μεταφορικό φορτηγό. Μπορείτε είτε να το αποκτήσετε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα προσφοράς είτε απλώς καλώντας μας, ωστόσο, η προσφορά θα είναι τόσο ακριβής όσο ακριβώς έχετε απαντήσει.

Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι η μεταφορική εταιρεία που επιλέγω είναι επαγγελματική και αποτελείται από ειλικρινείς μεταφορείς και συσκευαστές που θα φροντίζουν τα εμπορεύματά μου;

Το πρώτο βήμα για την επιλογή μιας καλής εταιρείας μετακόμισης είναι να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις και να δώσετε πλήρη προσοχή στις παρεχόμενες απαντήσεις. Πολλοί από εμάς έχουμε ακούσει πολλές συγκινητικές ιστορίες τρόμου και απάτες που αναφέρονται κυρίως μέσω των καναλιών ειδήσεων της περιοχής. Ωστόσο, εάν επιλέξετε μια αξιόπιστη, εγγεγραμμένη, νόμιμη και φροντισμένη εταιρεία μετεγκατάστασης με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο μεταφοράς ειδών επίπλων, δεν θα χρειαστεί να το σκεφτείτε δύο φορές.

-Ultra Μεταφορική: Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα

 

Μπορεί κάποιος να προτείνει την επιλογή μιας καλής αξιόπιστης εταιρείας μετακόμισης;

Η συνεχής παρουσία μας και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μετεγκατάστασης επιβεβαιώνει το γεγονός ότι είμαστε μια καλή και αξιόπιστη εταιρεία μετακόμισης.

 

-Ultra Μεταφορική: Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα
Πόσο κοστίζει η μετακόμιση;

Η τιμή θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. για παράδειγμα, η εποχή, ο αριθμός των υπνοδωματίων στο σπίτι, ο τύπος των χώρων, η φύση των αντικειμένων, οι σκάλες, τα σκαλοπάτια, η απόσταση μεταξύ του πάρκινγκ και της κύριας πόρτας και η συνολική χιλιομετρική απόσταση, κ.λπ. εξυπηρετικό προσωπικό που θα είναι περισσότερο από πρόθυμο να σας μιλήσει για τη διαδικασία για να σας βοηθήσει με μια ανταγωνιστική τιμή.

 

-Ultra Μεταφορική: Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα
Παρέχετε λύσεις για ασφαλείς μονάδες αποθήκευσης με κλειδαριά και αποθήκες;

Ναί! Τόσο στο σημείο προέλευσης όσο και στον προορισμό.

 

-Ultra Μεταφορική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Μπορείτε να αποσυναρμολογήσετε και να συναρμολογήσετε έπιπλα;

Ναι, μπορούμε, με την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται για ειδική συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση. Ο ασφαλέστερος τρόπος μεταφοράς επίπλων που μπορούν να αποσυναρμολογηθούν είναι να τα αποσυναρμολογήσετε για λόγους ασφαλείας κατά τη μεταφορά.

 

-Ultra Μεταφορική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Ανησυχώ για την ασφάλεια των αντικειμένων μου.

Οι ειδικοί μετακόμισης είναι άρτια εκπαιδευμένοι στο πώς να συσκευάζουν και να χειρίζονται με ασφάλεια σχεδόν οποιοδήποτε αντικείμενο και δεσμεύονται να ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας σε όλα τα στάδια της μετακόμισης.

 

-Ultra Μεταφορική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και έμπειροι οι άντρες που απομακρύνετε για να πακετάρουν και να μεταφέρουν τα υπάρχοντά μου;

Ναι, η Ultra μεταφορική έχει ένα τακτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και απασχολεί έναν έμπειρο υπάλληλο εκπαίδευσης.

 

-Ultra Μεταφορική: Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα
Η μεταφορική εταιρεία σας προμηθεύει Υλικά Συσκευασίας και χάρτινα κιβώτια μεταφοράς;

Ναι, μπορούμε να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα Υλικών Συσκευασίας, είτε μόνο κινούμενα κουτιά από χαρτόνι για αποθήκευση είτε πλήρη κιτ μετακίνησης για μετακομίσεις ακινήτων. Μπορούμε να προμηθεύσουμε την επώνυμη ευρεία γκάμα Υλικών Συσκευασίας κορυφαίας ποιότητας για μεγάλες ή μικρές μετακινήσεις, παραδίδονται όπως και όταν το χρειάζεστε. Όλα τα κιβώτια απομάκρυνσης και οι προμήθειες μετακίνησης είναι ολοκαίνουργια, εγγυημένα φρέσκα, καθαρά και χωρίς σφάλματα, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για μια δωρεάν άμεση προσφορά.

 

-Ultra Μεταφορική: Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα
Πρέπει να κανονίσω τη στάθμευση μέσω του τοπικού συμβουλίου / θυρωρού / τοπικής αρχής, για να αποκτήσω άδειες εάν είναι απαραίτητο;

Ναι, είναι ευθύνη του πελάτη να βεβαιωθεί ότι διαθέτει άδεια(εις) για όλες τις σχετικές διευθύνσεις. Καμία εταιρεία απομάκρυνσης ή εταιρεία απομάκρυνσης στον κλάδο δεν αναλαμβάνει συνήθως καμία ευθύνη για αυτό. Εάν δεν μπορέσατε να το προμηθευτείτε εγκαίρως, ίσως μπορείτε να ζητήσετε από τους γείτονες άδεια για χρήση από τους επισκέπτες για τη συγκεκριμένη ημέρα, εάν είναι διαθέσιμη και ισχύει. Ενημερώστε τους γείτονές σας ότι ένα φορτηγό μεταφοράς θα παρκάρει έξω από το σπίτι σας και μπορεί να τους προκαλέσει ταλαιπωρία.

 

-Ultra Μεταφορική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Εάν κάνω μόνος μου τη συσκευασία, εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος ο μεταφορέας εάν κάτι χαθεί ή σπάσει;

Ναί. Ο μεταφορέας συνήθως έχει μια διάταξη τιμολόγησης που του επιτρέπει να επανασυσκευάζει χαρτοκιβώτια εάν πιστεύει ότι έχουν συσκευαστεί ακατάλληλα ή εάν το χαρτοκιβώτιο θα προκαλέσει βλάβη στην υπόλοιπη αποστολή. Ο μεταφορέας ευθύνεται επίσης για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί κατά τη μεταφορά.

 

-Ultra Μεταφορική: Μεταφορές μετακομίσεις Αθήνα
Πώς εξασφαλίζετε κορυφαία ποιότητα;

Ο στόχος μας είναι απλός: να είμαστε άριστοι σε ό,τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία σε όλους τους πελάτες μας και αυτό σημαίνει ότι πάντα αναθεωρούμε τις διαδικασίες μας για να δούμε αν θα μπορούσαν να βελτιωθούν οπουδήποτε. Αυτό έχει δει με επιτυχία τις μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες με ένα μεγάλο μέρος της επιχείρησής μας να επιστρέφει πελάτες. Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας είναι ο απλός μας στόχος, παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές σημαίνει ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε την οικογενειακή επιχείρηση.

 

-Ultra Μεταφορική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Τι συμβουλή θα δίνατε όταν πακετάρω;

Διπλώστε τα κλινοσκεπάσματα και αφήστε τα σε κρεβάτια έτοιμα για συσκευασία.
Εάν έχετε επιλέξει να γίνει η συσκευασία σας για εσάς, οι συσκευαστές θα πάρουν αυτά τα αντικείμενα απευθείας από τα ράφια, τα ντουλάπια κ.λπ.
Αφήστε τα ρούχα σε κρεμάστρες και μπορείτε να τα συσκευάσετε σε χαρτοκιβώτια της ντουλάπας. Όλες οι κρεμάστρες πρέπει να είναι στρογγυλές με τον ίδιο τρόπο.
Συνήθως μπορείτε να αφήσετε ρούχα κ.λπ. σε συρταριέρα.
Σύμφωνα με τους ασφαλιστικούς κανονισμούς, οι εταιρείες απομάκρυνσης δεν θα μεταφέρουν εύφλεκτα.
Τα εργαλεία κήπου, το χλοοκοπτικό κ.λπ. πρέπει να καθαρίζονται και να αφήνονται έτοιμα για φόρτωση.
Βεβαιωθείτε ότι όλα τα τρόφιμα είναι καλά σφραγισμένα ή συσκευασμένα.
Αποσυναρμολογήστε/αποσυνδέστε τυχόν εξαρτήματα και εξαρτήματα που θέλετε να πάρετε μαζί σας.
Κρατήστε όλα τα προσωπικά χαρτιά και έγγραφα πριν βάλετε τα περιεχόμενα του σπιτιού σας σε αποθήκευση.
Τα πλυντήρια ρούχων, τα πλυντήρια πιάτων, τα ψυγεία, οι καταψύκτες και οι κουζίνες θα πρέπει να αποσυνδεθούν την ημέρα πριν από τη μετακόμισή σας. Τα τύμπανα του πλυντηρίου ρούχων πρέπει να στερεώνονται με βραχίονες για την αποφυγή ζημιών. Τα ψυγεία και οι καταψύκτες πρέπει να ξεπλένονται με απορρυπαντικό και να στεγνώνουν καλά στο εσωτερικό τους. Εάν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δεν καθαριστεί και στεγνώσει καλά, θα σχηματιστεί ωίδιο κατά τη μακροχρόνια αποθήκευση. Αφού ενεργοποιηθεί το ψυγείο μετακίνησης την επόμενη μέρα, πρέπει να αφήσετε το υγρό να καθίσει σωστά πριν το χρησιμοποιήσετε ξανά.
Εάν υπάρχει κίνδυνος να καταρρεύσει η αλυσίδα επειδή δεν μπορείτε να αποκτήσετε έγκαιρα πρόσβαση στο νέο σας ακίνητο, μπορεί να είναι συνετό να απομακρυνθείτε την ημερομηνία που ζητήσατε και να βάλετε τα αγαθά σας σε αποθήκευση για το μικρό χρονικό διάστημα.
Οι κανονισμοί Υγείας και Ασφάλειας αναφέρουν ότι, εκτός εάν η σοφίτα είναι πλήρως επιβιβασμένη, οι άνδρες δεν επιτρέπεται να εισέλθουν σε αυτήν την περιοχή. Όλα τα αντικείμενα πρέπει να αφαιρεθούν και να τοποθετηθούν σε ένα δωμάτιο.
Απλοποιήστε τις αφαιρέσεις σας, η μετακόμιση είναι ένα από τα πιο αγχωτικά γεγονότα της ζωής. Απλοποιήστε τη μετακίνησή σας σήμερα προσλαμβάνοντας Άνδρα και ένα φορτηγό, Δύο Άντρες και ένα φορτηγό ή ακόμα και τρεις άνδρες και ένα φορτηγό ή περισσότερα. Οι επαγγελματίες μετακομιστές κατοικιών και εμπορικών χώρων σας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.
Εάν εξακολουθείτε να έχετε την αρχική συσκευασία των αντικειμένων που έχετε, χρησιμοποιήστε την.
Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή για οδηγίες μεταφοράς.

 

-Ultra Μεταφορική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Μπορώ να δώσω φιλοδώρημα στο προσωπικό;

Μόνο αν το θέλετε. Η ομάδα είναι πολύ αποτελεσματική και προσπαθεί πάντα να ανταπεξέλθει στο πιο δύσκολο έργο.

 

-Ultra Μεταφορική: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
Αν δεν έχω συσκευασίες;

Θα προμηθεύσουμε τις δικές μας μεταφορικές προμήθειες και θα σας βοηθήσουμε να συσκευάσετε τα πράγματά σας όσο το δυνατόν ασφαλέστερα.

 

 

-Ultra Μεταφορική: ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.
Πως γίνεται η φόρτωση;

Όταν φορτώνουμε τα φορτηγά μας, διασφαλίζουμε ότι τίποτα δεν θα μετακινηθεί ή θα μετακινηθεί, προστατεύοντας τα υπάρχοντά σας από ζημιές.

 

 

 

-Ultra Μεταφορική: ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.
Είναι ασφαλής η μεταφορά;

Κατά τη διάρκεια της μετακόμισης, είμαστε αποτελεσματικοί και ασφαλείς, παρέχοντας την πιο αξιόπιστη και βολική υπηρεσία.

 

 

 

 

-Ultra Μεταφορική: ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.
Είναι ασφαλής η εκφόρτωση;

Όταν φτάσουμε στο νέο σας σπίτι, θα φροντίσουμε για όλη τη βαριά ανύψωση.

 

 

 

 

 

-Ultra Μεταφορική: ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.
Τι γίνετε με την αποθήκευση;

Εάν χρειάζεστε να αποθηκεύσουμε τα υπάρχοντά σας κατά τη διαδικασία μετακόμισης; Διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

 

 

 

 

 

-Ultra Μεταφορική: ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.
Βγάζω φωτογραφίες πριν την μετακόμιση;

Τα smartphone είναι πραγματικά χρήσιμα gadget. Ένας τρόπος με τον οποίο υπερέχουν είναι η εγγραφή αντικειμένων, όπως το πού ανήκουν τα πάντα στο νέο σας σπίτι.

Μια καλά τραβηγμένη ψηφιακή φωτογραφία θα χρησιμεύσει ως υπενθύμιση για το πώς να ρυθμίσετε τα πράγματα όπως τα είχατε στο παλιό σας σπίτι.

Τραβήξτε τις φωτογραφίες πολύ πριν τη μετακόμιση για ευκολία αναφοράς κατά τη φάση της μετακόμισης και της αποσυσκευασίας.

Οι καλές φωτογραφίες θα δείξουν πώς είχαν ρυθμιστεί τα καλώδια της τηλεόρασης ή του υπολογιστή ή πώς τα αντικείμενα συνήθως φυλάσσονταν σε ένα κάλυμμα. Εάν το κάνετε αυτό δωμάτιο με δωμάτιο, θα έχετε ένα πλήρες αρχείο αποθηκευμένο για την ημέρα μετακίνησης και ρύθμισης.

 

 

 

-Ultra Μεταφορική: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ,
ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.

Πληρώστε όλους τους λογαριασμούς

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών ενδέχεται να προσαρμόσουν το ποσό που σας χρεώνουν σε σχέση με τη νέα σας κατοικία. Ο δημοτικός φόρος σας, για παράδειγμα, μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με το μέγεθος του ακινήτου και το πού βρίσκεται.

Και να θυμάστε, θα χρειαστείτε τηλεοπτική άδεια εάν παρακολουθείτε ή μεταδίδετε ζωντανή τηλεόραση, αλλά μπορείτε να ενημερώσετε τα στοιχεία της διεύθυνσής σας στο διαδίκτυο. Είναι σαν την τηλεοπτική σου άδεια να μετακομίζεις σπίτι μαζί σου.

Εάν μετακομίζετε με κάποιον που έχει ήδη άδεια, χρησιμοποιήστε τον ίδιο ιστότοπο για να ακυρώσετε τον δικό σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων: χρειάζεστε μόνο έναν ανά νοικοκυριό.

 

 

-Ultra Μεταφορική: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ,
ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ.

Συμφωνήστε την ημερομηνία μετακόμισής σας

Αφού ανταλλάξετε συμβόλαια, μπορείτε να συμφωνήσετε μια ημερομηνία μετακίνησης (ημερομηνία ολοκλήρωσης) με τον πωλητή.

Ορισμένοι δικηγόροι συμφωνούν να ανταλλάξουν συμβόλαια και να μετακινηθούν την ίδια μέρα, αλλά αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο εάν αντιμετωπίσετε νομικά ζητήματα. εσείς και το φορτηγό μετακομίσεών σας εμφανιστείτε για να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να μπείτε στο νέο σας σπίτι.

Το να αφήνετε μερικές εβδομάδες χάριτος μεταξύ ανταλλαγής και ολοκλήρωσης μπορεί να προκαλεί λιγότερο άγχος.

Η μετακίνησή σας στην ημερομηνία θα σας επιτρέψει στη συνέχεια να δημιουργήσετε έναν οδικό χάρτη μετακόμισης και να προσδιορίσετε λεπτομερώς όλες τις εργασίες που πρέπει να επιτευχθούν εντός του χρονικού πλαισίου.

Ανακυκλώστε και ανακυκλώστε

Μετακινήστε μόνο αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Κοιτάξτε τι έχετε εκ των προτέρων και ανακυκλώστε οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείτε πλέον ως πρώτο βήμα στη λίστα ελέγχου της μετακόμισης.

Μπορεί να μην χρειάζεστε αυτά τα αντικείμενα, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να τα εκτιμήσει πολύ, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τα τοπικά προγράμματα αναβάθμισης του ποδηλάτου.

Βάλτε ετικέτα στα κουτιά σας!

Επισημάνετε όλα τα κουτιά με το δωμάτιο προς το οποίο πηγαίνουν και μια περιγραφή του τι υπάρχει μέσα. Τυχόν βίδες και μπουλόνια για έπιπλα, τοποθετήστε σε μια σακούλα κατάψυξης με ταινία και στερεώστε την στο αντικείμενο.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να βάλετε πρώτα τα έπιπλά σας στο νέο σπίτι, διαφορετικά θα μετακινήσετε κουτιά για να τα αναδιατάξετε. Πάρτε μαζί σας εφεδρικό χαρτόνι και αφήστε το στο πάτωμα για να το προστατέψετε, καθώς τα βαριά αντικείμενα μετακινούνται μέσα και έξω

Μπορεί να μετακινηθεί το χλοοκοπτικό μου και το μπάρμπεκιου αερίου;

Ναι, και τα δύο αυτά στοιχεία μπορούν να μετακινηθούν. Πριν από τη μετακόμιση πρέπει να καθαριστούν και να αφαιρεθεί η βενζίνη/αέριο από το αντικείμενο που θέλετε να μετακινήσετε.

Μπορείτε να μεταφέρετε το αυτοκίνητο και το κατοικίδιό μου;

Ναι, απλώς δώστε μας τα στοιχεία του οχήματός σας ή/και του κατοικίδιου ζώου σας και μπορούμε να κανονίσουμε να τα μεταφέρουμε με ασφάλεια στο νέο σας σπίτι.

 

ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΕΙΣ ΑΘΉΝΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Call Now Button