5/5 - (4 votes)

Τι συμβαίνει όταν ξαφνικά πρέπει να μετακινηθώ σε κακό καιρό;

Τι συμβαίνει όταν ξαφνικά πρέπει να μετακινηθώ σε κακό καιρό;

Εάν πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα βροχής ή χιονιού την ημέρα μετακίνησης, φροντίστε να ελέγχετε συνεχώς τα δελτία καιρού τόσο στο σημείο προέλευσης όσο και στον προορισμό σας. Αφού επιβεβαιώσετε ότι ο κακός καιρός είναι πράγματι στον ορίζοντα, τότε θα θελήσετε να κάνετε τις απαραίτητες προετοιμασίες στο όχημά σας. Εδώ είναι μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προετοιμάσετε το όχημά σας για την κακοκαιρία:

– Βεβαιωθείτε ότι οι υαλοκαθαριστήρες σας είναι σε βέλτιστη κατάσταση. Αντικαταστήστε εάν χρειάζεται.
– Καθαρίστε τα παράθυρα, το παρμπρίζ και τους πλαϊνούς καθρέφτες σας. Θα θέλετε να έχετε μια άποψη που είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρη.
– Ελέγξτε την πίεση, το βάθος του πέλματος και τη συνολική υγεία των ελαστικών σας.
– Εάν οδηγείτε μέσα σε πάγο ή χιόνι, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού. Εάν μετακινείστε κατά τη χειμερινή περίοδο, αλλά δεν έχει πέσει ακόμα χιόνι, θα ήταν επίσης ιδανικό για εσάς να τα έχετε έτοιμα στο αυτοκίνητό σας.
– Μάθετε εάν ο κινητήρας του αυτοκινήτου σας είναι σε καλή κατάσταση. Βεβαιωθείτε επίσης ότι τα φρένα λειτουργούν σωστά.
– Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε αντιψυκτικό για το αυτοκίνητό σας. Το κανονικό ψυκτικό μπορεί να μην μπορεί να αντέξει τις χαμηλές θερμοκρασίες.
Εδώ είναι περισσότερα πράγματα που πρέπει να προγραμματίσετε και να φροντίσετε πριν από τη μετακόμιση:

Συνδέστε τα βοηθητικά σας προγράμματα πριν φτάσετε. Η θέρμανση και το ρεύμα είναι πράγματα που θα θέλετε να έχετε σε λειτουργία μόλις φτάσετε, ειδικά όταν μετακινείστε με κακές καιρικές συνθήκες.
Έχετε κάποιον να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα παιδιά σας ή τα κατοικίδιά σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην κίνηση αντί να βεβαιωθείτε ότι είναι ζεστά και ασφαλή. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, ανατρέξτε στους οδηγούς μας για τη Μετακίνηση με παιδιά και τη Μετακίνηση με τα κατοικίδια.
Βεβαιωθείτε ότι τα κινητά σας τηλέφωνα είναι πλήρως φορτισμένα και προγραμματισμένα με τις απαραίτητες επαφές έκτακτης ανάγκης.
Ετοιμάστε ένα πακέτο με κιτ πρώτων βοηθειών, στεγνά ρούχα και παπούτσια, κιτ οδικής βοήθειας και οποιοδήποτε συνταγογραφούμενο φάρμακο μπορεί να έχετε.
Επιπλέον, θα χρειαστεί να καταλήξετε σε σχέδια έκτακτης ανάγκης μόλις βεβαιωθείτε ότι θα αντιμετωπίσετε επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Θα θελήσετε να ελέγξετε τις ταξιδιωτικές προβλέψεις και τα δελτία κυκλοφορίας για τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε την ημέρα μετακίνησης. Χρησιμοποιήστε αυτό για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας ανάλογα.

Είναι, ωστόσο, σκόπιμο να έχετε αυτά τα σχέδια στο πίσω μέρος πολύ πριν τη μετακόμιση. Έτσι, εάν είστε στα πρώτα στάδια του προγραμματισμού μιας μετακόμισης σπιτιού κατά τη διάρκεια του χειμώνα ή την περίοδο των βροχών, μην ξεχάσετε να βάλετε τη “Δημιουργία σχεδίων έκτακτης ανάγκης” στη λίστα ελέγχου του μετακομίστρου σας .

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ | ΘΕΛΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ? ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

ΜΕΤΑΦΟΡΈΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΕΙΣ ΑΘΉΝΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΤΙΜΕΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Μετακόμιση Νέο Κόσμο

Μετακόμιση Νέο ΚόσμοΜια ακόμη επιτυχημένη μετακόμιση στο Νέο Κόσμο αντικατοπτρίζει το ακριβές ουσιαστικότατο αίτημα του πελάτη, που επικοινώνησε μαζί μας και μας εξέφρασε αναλυτικά τι ακριβώς χρειάζεται. Το ραντεβού για τη μετακόμιση κλείστηκε άμεσα και ολοκληρώθηκε...

Μετακόμιση Γλυφάδα

Μετακόμιση ΓλυφάδαΜια ακόμη επιτυχημένη μετακόμιση στην όμορφη περιοχή της Γλυφάδας! Ο πελάτης επικοινώνησε μαζί μας και μας παρουσίασε λεπτομερώς τις ανάγκες του. Αφού κλείσαμε άμεσα ένα ραντεβού για τη μετακόμιση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς την παραμικρή ζημιά, ο...

Πράσινες Μεταφορές: Πώς να Μετακινηθείτε με Σεβασμό προς το Περιβάλλον

Πράσινες Μεταφορές: Πώς να Μετακινηθείτε με Σεβασμό προς το Περιβάλλον      Επιλέξτε Πιο Οικολογικές Εταιρείες Μεταφοράς Κατά την επιλογή υπηρεσιών μεταφοράς, ρωτήστε για τις πρακτικές που ακολουθούν οι εταιρείες σχετικά με τον περιβαλλοντικό τους...

ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΤΙΜΕΣ, ΦΘΗΝΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ.

Call Now Button